Home
Diensten
 Nederlands  Deutsch  English

Over ons

Devrie is een dynamisch familiebedrijf met passie voor techniek. Devrie is in 1983 opgericht en de naam is een samen voegsel van de familienaam Dekker en de vestigingsplaats Vriezenveen. Devrie heeft meerdere divisies verdeeld over verschillende bedrijven.

 

  • Devriecom b.v. is een productiebedrijf met een eigen R&D afdeling. Het is gespecialiseerd in elektronica apparatuur, software, schakelkasten, metaal- en kunststof bewerking. Hier een aantal producten: Luchtreinigers, klimaatcomputers, ventilatie kokers, ventilatieregelmodules, alarmmelders, verwarmingstoestellen, voederautomaten, enz. Devriecom b.v. ontwikkelt en produceert niet alleen voor de Devrie groep, maar ook voor derden, eventueel onder eigen label.
     
  • Devrietech b.v. is een erkend installatiebedrijf voor water, gas, cv en elektra. Het monteert, installeert,bied service en doet onderhoud en voert tevens keuringen uit.
     
  • Devrie Installationstechnik GmbH is een erkend installatiebedrijf voor water, gas, cv en elektra. Het monteert, installeert, bied service en doet onderhoud en voert tevens keuringen uit.

 

Alle Devrie bedrijven zijn erkende leerbedrijven en bieden nieuwe generaties de mogelijkheid kennis te maken met de fantastische wereld van de techniek. Devrie opereert wereldwijd en beleverd en ondersteunt ook groothandels en installatiebedrijven.